Jansstraat 25-rd | 2011 RT Haarlem | 023 532 17 28

info@nmpro.nl

voor vermogensbeheer/ATP

Vermogensbeheer & ATP

Investeren in strategisch gelegen grond in Nederland was nog niet eerder zo interessant. Het bevolkingsaantal in Nederland blijft tot 2040 groeien volgens het CBS en voor steeds meer ondernemingen dient bedrijfsruimte te worden gerealiseerd. Grond kan derhalve een zeer waardevolle aanvulling vormen van een portefeuille van investeerders. Zo is de waarde van landbouwgrond tussen 1996 en 2008 bijna verdubbeld, terwijl de oppervlakte juist afnam (bron CBS).

Indien een juiste geografische spreiding wordt aangebracht in de aangekochte grond, vergroot dit vanzelfsprekend de kans op een aanzienlijke waardestijging.

Bij vermogensbeheerders en assurantietussenpersonen zijn wij graag bereid om een presentatie op locatie te komen geven, zodat u uw personeel en/of relaties volledig kunt laten informeren over de mogelijkheden om te investeren in strategisch gelegen grond. Ook organiseert NMPRO B.V. een paar keer per jaar een informatieve avond voor vermogensbeheerders en assurantietussenpersonen waar wij u graag helemaal bijpraten over onze producten en werkwijze. U bent van harte welkom.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheid om door ons een presentatie te laten verzorgen of wenst u aanwezig te zijn op één van de informatieavonden, dan kunt u het aanvraagformulier invullen op deze website of contact met ons opnemen op 0031(0)23-5321728 en vragen naar onze afdeling voor intermediairs. Wij staan u graag te woord.